• no
  • en

Steg 1

Registrer deg

Som ny kunde lager du en bruker gjennom å klikke på «Opprett konto»-knappen på startsiden. Her fyller du inn brukeropplysningene dine.

Etter at vi har registrert kontoen din så får du kontakt med din personlige prosjektleder, samt at vi deler en mappe med deg. Her skal du bekrefte e-postadressen din, og deretter mottar du en unik verifiseringskode som gir deg tilgang til SharePoint-mappen der du både laster opp lydfiler og mottar ferdige transkripsjoner.

Steg 2

Legg inn en bestilling

Last opp lydfilene dine til mappen ved å klikke på "Last opp", eller bare dra og slipp fra utforskeren og inn i mappen. Etter at du har lastet opp lydfilene så trenger vi litt informasjon fra deg om bestillingen. For eksempel hvilke ekstratjenester du vil bruke, samt når du vil at transkripsjonen skal være ferdig. Dette fyller du inn i en Excel-fil som også ligger i mappen.

Her skal du oppgi blant annet hvor lang lydfilen er, hvor mange personer som deltar i den og når du vil at alt skal leveres til deg.

Nå er bestillingen lagt!

Steg 3

Bestillingen bekreftes

Når vi har mottatt bestillingen din og håndtert den, så sender ansvarlig prosjektleder ut en e-post til deg og bekrefter dette.

Nå begynner arbeidet med å forvandle lyd til tekst.

Steg 4

Ferdig!

Når transkriberingen og granskningen er ferdig, så legges de ferdige transkripsjonene i mappen din. Vi sender også ut e-post og gir deg beskjed om at jobben nå er klar, samt informerer om vi har noen spesielle opplysninger om akkurat denne transkripsjonen.

Vi vil alltid forsikre oss om at du er godt fornøyd med transkripsjonen vi har levert før prosjektet avsluttes.