• no
  • en

transkripsjon

Lidenskap for et godt uført arbeid

Kan man hengi seg til nøyaktighet og pålitelighet? Svaret er ja!

Vi på Transkriber er nærmest besatt av å utføre transkripsjonene våre på en nøyaktig måte, og pålitelig levere dem til en konkurransedyktig pris, for vi vet at det er det våre kunder vil ha. Vi jobber nært kundene våre for å skreddersy løsninger etter kundens behov.

Vi holder hodet kaldt i et skandinavisk forretningsklima

Transkriber ble startet i naturskjønne Västanträsk i Nord-Sverige – en plass der ro og stillhet gir den kraften man trenger for å kunne håndtere viktige arbeidsoppgaver. Våre medarbeidere er lokalisert på flere forskjellige steder rundt om i Sverige og Norge.

Vi finnes med andre ord der du finnes, uansett hvor. Geografiske grenser overvinner vi gjennom en kombinasjon av god møteteknikk og klimasmarte reiser.

System og rutiner for beste kvalitet

For å sikre jevn og god kvalitet har vi utviklet et eget system for kvalitetssikring. Systemet har sin bakgrunn i Språkrådets skriveregler og kombinerer det med en intern arbeidsmåte for å sikre likeverdig transkripsjon og videreutvikling av våre medarbeideres kunnskaper. Som kunde hos oss kan du være sikker på at din transkripsjon er av høy kvalitet, året rundt og i all slags vær.

Så neste gang du kjører langs riksvei 364 og passerer Västanträsk – kom innom for en kopp kaffe, litt prat og en fantastisk utsikt.

Enn så lenge kan du gjerne ta kontakt og fortelle oss hva du trenger hjelp med!

Våre verdier:

■ Vi lytter til kunden og utfører arbeidet vårt nøye.
■ Vi arbeider profesjonelt og med stor integritet.
■ Vi tar ansvar for det arbeidet vi gjør.