• no
  • en

transkripsjon

Lidenskap for et godt uført arbeid

Vi på Transkriber føler stolthet over å utføre transkripsjonene våre på en nøyaktig måte, og pålitelig levere dem til en konkurransedyktig pris, for vi vet at det er det våre kunder vil ha. Når en fil er transkribert av en transkribent, så er det alltid en kollega som går igjennom og gransker hele filen etterpå – lytter og korrekturleser – sånn at vi kan være sikre på at vi konsekvent leverer med en høy kvalitet. Du trenger altså aldri å selv korrekturlese og rette i filene som du får transkribert av oss, sånn som man må med for eksempel AI-produserte transkripsjoner.

Vi holder hodet kaldt i et skandinavisk forretningsklima

Transkriber Scandinavia AS holder til på Røros, blant fjelluft og historiearv. Våre medarbeidere er lokalisert på flere forskjellige steder rundt om i Norge, og derfor har vi en bred dialekt-kompetanse.

System og rutiner for beste kvalitet

For å sikre jevn og god kvalitet har vi utviklet et eget system for kvalitetssikring. Systemet har sin bakgrunn i Språkrådets skriveregler og kombinerer det med en intern arbeidsmåte for å sikre likeverdig transkripsjon og videreutvikling av våre medarbeideres kunnskaper. Som kunde hos oss kan du være sikker på at din transkripsjon er av høy kvalitet, året rundt og i all slags vær.

Du får gjerne ta kontakt og fortelle oss hva du trenger hjelp med!

Våre verdier:

■ Vi lytter til kunden og utfører arbeidet vårt nøye.
■ Vi arbeider profesjonelt og med stor integritet.
■ Vi tar ansvar for det arbeidet vi gjør.